Ανακοίνωση του Υπεύθυνου Διαχείρισης COVID του Τμήματος

Αγαπητοί φοιτητές του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του ΔΙΠΑΕ,

Με αφορμή τα τρία (3) κρούσματα που είχαμε στο Τμήμα μας, θα ήθελα, ως υπεύθυνος διαχείρισης COVID,

  1. Να δώσω συγχαρητήρια στους 3 φοιτητές μας, για την ωριμότητα που επέδειξαν, αναφέροντας άμεσα το γεγονός στα αρμόδια όργανα του Τμήματος. Με αυτή τη στάση τους προφύλαξαν κυρίως τους συμφοιτητές τους, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της Πανεπιστημιούπολης.
  2. Να ενημερώσω ότι, εγώ προσωπικά, ως υπεύθυνος διαχείρισης COVID του Τμήματος, αποκάλυψα πλαστά πιστοποιητικά νόσησης, οπότε, για τους φοιτητές που τα είχαν, θα ακολουθηθούν όλες οι σχετικές πειθαρχικές διαδικασίες, αλλά και οι αντίστοιχες ποινικές, με αποστολή των στοιχείων τους στον εισαγγελέα Σερρών.
  3. Να ενημερώσω ότι, εγώ προσωπικά, ως υπεύθυνος διαχείρισης COVID του Τμήματος, συνέλαβα φοιτητές να μπαίνουν παράνομα στην Πανεπιστημιούπολη, από τα κιγκλιδώματα. Και γι’ αυτούς θα ακολουθηθούν όλες οι προβλεπόμενες πειθαρχικές διαδικασίες, αλλά και οι αντίστοιχες ποινικές, με αποστολή των στοιχείων τους στον εισαγγελέα Σερρών.
  4. Πρέπει, επιτέλους, όλοι μας να αντιληφθούμε ότι, η δημόσια υγεία είναι ένα αγαθό με το οποίο δεν μπορούμε να “παίζουμε”!…

Ο Υπεύθυνος COVID του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΔΙΠΑΕ

Αθανάσιος Πανταζόπουλος

Αναπληρωτής Προέδρου του Τμήματος

 

 
Scroll Up