Διά ζώσης εξέταση στο μάθημα “Στοιχεία Μηχανών ΙΙ – Θεωρία”

Διά ζώσης εξέταση στο μάθημα “Στοιχεία Μηχανών ΙΙ – Θεωρία”

(του προγράμματος σπουδών του ΤΕΙ)

Η γραπτή εξέταση του μαθήματος θα πραγματοποιηθεί διά ζώσης, στις αίθουσες του Τμή­ματος Μηχανολόγων στις Σέρρες, την Πέμπτη 09/09/2021 στις 13:00.

Η εξεταστέα ύλη, καθώς και η μορφή των θεμάτων των εξετάσεων, έχει ανακοινωθεί στην πρώτη σελίδα του αρχείου

https://elearning.cm.ihu.gr/pluginfile.php/39210/mod_resource/content/4/Yli_smII.pdf

Συνιστάται η μελέτη του συνόλου του υλικού που έχει αναρτηθεί στη σελίδα του μαθήμα­τος στο e-learning.

Την ώρα της εξέτασης θα μοιραστεί το αναλυτικό τυπολόγιο του μαθήματος, που πρέπει να επιστραφεί στο τέλος της εξέτασης. Δεν θα επιτρέπονται άλλα βοηθήματα.
Το τυπολόγιο αυτό βρίσκεται στο e-learning, στην ενότητα

e-learning – Στοιχεία Μηχανών ΙΙ Θεωρία – Τυπολόγιο για τις εξετάσεις

Η εξέταση θα διαρκέσει 1 ώρα και 45 λεπτά.

Οι εξεταζόμενοι πρέπει να έχουν μαζί τους το έγγραφο ταυτοποίησης (π.χ. αστυνομική ή φοιτητική ταυτότητα), αριθμομηχανή, και εκτυπωμένο το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης ή αρνητικό τεστ PCR ή αρνητικό Rapid Test (*). Πρέπει επίσης να φορούν μάσκα σε όλη τη διάρκεια της εξεταστικής διαδικασίας.

Στη διάρκεια της εξέτασης δεν θα επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν κινητά τηλέφωνα.

Επίσης δεν θα επιτρέπεται η έξοδος από την αίθουσα για οποιοδήποτε λόγο.

Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν, πρέπει να υποβάλουν την ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής που υπάρχει στη σελίδα του μαθήματος στο e-learning. (Προθεσμία έως τις 7 Σεπτεμβρίου.)

Για αποφυγή συνωστισμού, οι εξεταζόμενοι θα συγκεντρωθούν την ημέρα της εξέτασης στις 12:40, τηρώντας αποστάσεις μεταξύ τους:

– Όσοι έχουν αρχικό γράμμα επιθέτου από Α έως Λ, μπροστά στην είσοδο του κτιρίου αιθουσών διδασκαλίας ΣΤΕΦ προς την πλευρά του κυλικείου

– Όσοι έχουν αρχικό γράμμα επιθέτου από Μ έως Ω, στην πίσω είσοδο, μεταξύ του κτιρίου αιθουσών διδασκαλίας και του κτιρίου ελαφρών εργαστηρίων ΣΤΕΦ.
Εκεί θα ελεγχθούν οι δηλώσεις αποτελέσματος του αυτοδιαγνωστικού τεστ, και θα τους υποδειχθεί σε ποια αίθουσα θα πάει ο καθένας.

 

Καλή επιτυχία

Ο διδάσκων

Ν. Μοσχίδης

 

(*) Για τους εμβολιασμένους απαιτείται πλήρης εμβολιασμός και παρέλευση 14 ημερών από την δεύτερη δόση. Για όσους έχουν νοσήσει απαιτείται να έχει περάσει 1 μήνας και όχι περισσότεροι από 6 μήνες από την νόσηση. Για όσους δεν έχουν κάποια από τις παραπάνω προϋποθέσεις, απαιτείται αρνητικό διαγνωστικό τεστ, εντός των τελευταίων 72 ωρών αν πρόκειται για τεστ PCR ή εντός των τελευταίων 48 ωρών αν πρόκειται για Rapid Test.

 
Scroll Up