Γραπτή Εξέταση Εργαστηρίου ΜΕΚ – Απαλλαγή

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η γραπτή εξέταση του εργαστηρίου Μηχανών Εσωτερικής Καύσης για τους φοιτητές που έχουν παρακολουθήσει το εργαστήριο τα προηγούμενα εξάμηνα και δικαιούνταν απαλλαγή παρακολούθησης για το τρέχον εξάμηνο, θα γίνει την Δευτέρα 24-01-2022 και ώρα 17:00μμ στα αμφιθέατρα του 3ου ορόφου στο κτίριο της ΣΤΕΦ.

Παρακαλώ να παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις στην Ιστοσελίδα του Τμήματος για ενδεχόμενες αλλαγές λόγω της επιδημιολογικής κατάστασης στην ημερομηνία, την ώρα, τους όρους και τον τρόπο της εξέτασης.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπαιδευτικής διαδικασίας οι φοιτητές θα πρέπει να τηρούν όλα τα μέτρα προστασίας και τους κανόνες ασφαλείας για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Οι φοιτητές οφείλουν να έχουν μαζί τους τη φοιτητική ταυτότητα (πάσο), υπολογιστή χειρός, χάρακα, πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή rapid test ή PCR και τα απαραίτητα στυλό. Η χρήση κινητών τηλεφώνων απαγορεύεται.
Οδηγίες – Όροι για τη δια ζώσης εξέταση του Εργαστηρίου Μηχανών Εσωτερικής Καύσης.
1. Οι φοιτητές που θέλουν να πάρουν μέρος στην εξέταση πρέπει να κάνουν εγγραφή στο Μάθημα Μηχανών Εσωτερικής Καύσης – Εργαστήριο στην ειδική πλατφόρμα της Εξεταστικής του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών (https://exams.mech.ihu.gr/) από την Παρασκευή 07 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 15:00μμ έως και την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 23:00μμ.
Όποιος τελικά δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει στις εξετάσεις, αλλά έχει κάνει εγγραφή, παρακαλείται να καταργήσει την εγγραφή του, ώστε ο κατάλογος κατά τη λήξη της προθεσμίας, να είναι όσο πιο αξιόπιστος γίνεται. Εάν έχει παρέλθει η προθεσμία και δεν μπορεί να καταργήσει την εγγραφή του, παρακαλώ να με ενημερώσει στο messenger ή μέσω email στο baltzos@hotmail.com. Η εγκυρότητα του καταλόγου των δηλωθέντων φοιτητών θα βοηθήσει τα μέγιστα στην ασφαλή και επιτυχημένη διοργάνωση των εξετάσεων.

2. Θα πρέπει να ανήκετε σε μία από τις παρακάτω κατηγορίες, αναφορικά με την προστασία σας στον ιό SARS-COV-2:
α) Είστε πλήρως εμβολιασμένοι και έχει περάσει διάστημα 14 ημερών από την τελευταία δόση του εμβολίου. Θα προσκομίσετε εκτυπωμένο το πιστοποιητικό εμβολιασμού, το οποίο θα κατατεθεί μαζί με το γραπτό.
β) Έχετε νοσήσει και έχει παρέλθει το απαιτούμενο διάστημα από τη νόσηση. Θα προσκομίσετε εκτυπωμένο το πιστοποιητικό νόσησης, το οποίο θα κατατεθεί μαζί με το γραπτό.
γ) Έχετε νοσήσει και έχει παρέλθει διάστημα μεγαλύτερο των επιτρεπόμενων μηνών, μετά το οποίο έχετε εμβολιαστεί με μία τουλάχιστον δόση και έχει περάσει διάστημα 14 ημερών από τον εμβολιασμό. Θα προσκομίσετε αμφότερα εκτυπωμένα τα πιστοποιητικά νόσησης και εμβολιασμού, τα οποία θα κατατεθούν μαζί με το γραπτό.
δ) Έχετε αρνητικό PCR test (μοριακό) 72 ωρών πριν την εξέταση ή αρνητικό Rapid test 48 ωρών πριν την εξέταση. Θα προσκομίσετε εκτυπωμένο Φ/Α του τεστ το οποίο θα κατατεθεί μαζί με το γραπτό. Το τεστ πρέπει να έχει γίνει σε ιδιωτικό εργαστήριο ή φαρμακείο ή σε δημόσιο φορέα, δηλαδή αποκλείετε το self-test.

3. Για αποφυγή συνωστισμού, οι εξεταζόμενοι θα συγκεντρωθούν την ημέρα της εξέτασης στις 16:30μμ έξω από το κτίριο της ΣΤΕΦ τηρώντας αποστάσεις μεταξύ τους και φορώντας μάσκα:

Εκεί θα γίνει ο έλεγχος των εγγράφων – πιστοποιητικών και θα οδηγηθούμε διαδοχικά κατά ομάδες, ήρεμα και με τάξη στα αμφιθέατρα της εξέτασης.
Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική και στους ανοικτούς και κλειστούς κοινόχρηστους χώρους των Α.Ε.Ι..

Ο διδάσκων

 
Scroll Up