Πρόγραμμα KLEEMANN Young Engineers 2018

“KLEEMANN Young Engineers 2018”

Αγαπητοί φοιτητές, φοιτήτριες και απόφοιτοι,

Με ιδιαίτερη χαρά θα θέλαμε να προσκαλέσουμε εσάς, φοιτητές και αποφοίτους  μηχανικούς πανεπιστημιακής και τεχνολογικής εκπαίδευσης, στο Πρόγραμμα Νέων Μηχανικών “KLEEMANN Young Engineers 2018” που διοργανώνει κάθε χρόνο η εταιρία μας.

Σκοπός του προγράμματος είναι οι συμμετέχοντες να εξοικειωθούν με την εταιρία, μέσω συγκεκριμένων εκπαιδευτικών σεμιναρίων και εργαστηρίων που πραγματοποιούνται από εργαζόμενους της εταιρίας, ώστε ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα να έχουν αποκτήσει μια σφαιρική εικόνα της παραγωγικής διαδικασίας. Επιπλέον, αποτελεί μοναδική ευκαιρία για την απόκτηση εμπειρίας του τρόπου λειτουργίας μιας εταιρείας, αλλά και για την δημιουργία μιας ολοκληρωμένης εικόνας των διαδικασιών, των πολιτικών και της κουλτούρας μας.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 9 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 27 Ιουλίου (3 εβδομάδες). H παρουσία των συμμετεχόντων κρίνεται απαραίτητη καθ’ όλη τη διάρκειά του.

Το ωράριο της εκπαίδευσης θα είναι 09:30-16:00 και θα παρέχεται δωρεάν μετακίνηση από και προς την εταιρία με εταιρικό λεωφορείο που θα ξεκινάει από την πλατεία Αριστοτέλους (περίπου στις 8:00 π.μ.).

O αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι 30 άτομα.

Το προφίλ των υποψήφιων συμμετεχόντων είναι το ακόλουθο:

  • απόφοιτοι/τελειόφοιτοι μηχανολόγοι/ηλεκτρολόγοι μηχανικοί ΑΕΙ/ΤΕΙ
  • γνώση της αγγλικής γλώσσας, επιθυμητή 2η ξένη γλώσσα 

Τέλος, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν ενεργά, καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος, σε ένα project που θα αναλάβουν εργαζόμενοι σε ομάδες και σε συνεργασία με εργαζόμενους της εταιρείας μας.

Οι φοιτητές μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα μέχρι την Παρασκευή 29 Ιουνίου μέσω αποστολής e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση d.lazaridis@kleemannlifts.com (υπόψη κου Δημήτρη Λαζαρίδη) και c.sterkesi@kleemannlifts.com (υπόψη κας Χριστίνας Στερκέσι)

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού

 
Scroll Up