Θέση εργασίας

Εταιρεία που εδράζεται στη Χαλκιδική και ειδικεύεται στη μελέτη, εγκατάσταση και συντήρηση συστημάτων που σχετίζονται με τους τομείς της ασφάλειας, της πυρασφάλειας και των συστημάτων ελέγχου αναζητά «Μηχανολόγο-Μηχανικό». 

Χαρακτηριστικά θέσης εργασίας, επιδοτούμενη από τον ΟΑΕΔ μέσω του «Προγράμματος επιχορήγησης επιχειρήσεων για την απασχόληση 3.500 ανέργων πτυχιούχων Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων Ηλικίας 22 έως 29 ετών»
Ηλικία: 22 έως 29 ετών 
Εκπαιδευτικό Επίπεδο: Πτυχιούχοι ΑΕΙ/ΤΕΙ 
Προϋπηρεσία: Έως 2 έτη σε θέματα πυρασφάλειας 
Γνώσεις Η/Υ: Εφαρμογές γραφείου, σχεδιαστικά προγράμματα 
Είδος απασχόλησης: Πλήρης απασχόληση για 10 μήνες (με δυνατότητα συνέχισης συνεργασίας) Παροχές: Ενδοεπιχειρησιακή εκπαίδευση, εταιρικό αυτοκίνητο 
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι ή να μπορούν να εγγραφούν άμεσα στο Μητρώο Ανέργων του ΟΑΕΔ. Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4144/18.04.2013 (ΦΕΚ 88) άρθρο 30, παρ.1, οι κάτοχοι άδειας ασκήσεως επαγγέλματος, ασφαλισμένοι ή μη σε οικεία ασφαλιστικά ταμεία, όπως π.χ. μηχανικοί, γιατροί, φαρμακοποιοί, μπορούν να εγγράφονται στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ, εφόσον δεν έχουν προχωρήσει σε έναρξη δραστηριότητας επαγγέλματος στην αρμόδια ΔΟΥ. 
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να επικοινωνήσουν με το αρμόδιο ΚΠΑ2 Πολυγύρου στο τηλέφωνο: 23710 22369 και στο e-mail: n.moutopoulou@oaed.gr (Ναταλία Μουτοπούλου, Εργασιακή Σύμβουλος). 

 
Scroll Up